Семінар для партнерів та працівників ТСЦ "Терра" в м.Рівне
Wednesday, 15 December 2010 10:57

23 листопада в м.Рівне, у конференц-залі готелю "Марлен", пройшов практичний семінар для партнерів та працівників ТСЦ "Терра". Організатори семінару - ТзОВ Worldwide Manufacturing, E.D. і ТСЦ "Терра". На семінарі були присутні близько 40 партнерів та дилерів ТСЦ "Терра".

 

Учасники прослухали доповідь про нові витратні матеріали для струменевого та лазерного друку торгової марки WWM, а також про методику і результати тестування витратних матеріалів WWM по стандарту STMC. 

У рамках семінару відбувся обмін думками стосовно сервісного обслуговування нової лінійки струменевих друкуючих пристроїв EPSON і застосування профілів друку WWM. 

 

Слухачам були вручені комплекти інформаційних матеріалів з інформацією про витратні матеріали виробництва Worldwide Manufacturing, E.D. По завершенню семінару були розіграні цінні призи для учасників - витратні матеріали WWM. Усім слухачам були вручені сертифікати, котрі підтверджують проходження курсу по програмі просування асортименту витратних матеріалів торговой марки WWM.
 
Copyright © 2024. TSC "TERRA". Designed by italic, Victor Salo